Benicàssim aprova la reprovació de l'alcaldessa i la baixada del 50% del sou als regidors del PP

Publicado: viernes, 25 noviembre 2022 18:15

   CASTELLÓ, 25 Nov. (EUROPA PRESS) - -

   El Ple de l'Ajuntament de Benicàssim ha aprovat la reprovació de l'alcaldessa, Susana Marqués, amb el vot favorable de tots els grups de l'oposició, a excepció del "trànsfuga" de Ciutadans, Javier Alonso, per la seua forma de governar "caciquil i despòtica", segons ha informat la formació taronja en un comunicat.

   La mesura s'ha pres "davant la deriva autoritària de l'actual alcaldessa i el greu dany que estan causant a la imatge de Benicàssim", ha apuntat Ciutadans (Cs). Els vots dels regidors de PSPV, Ciutadans, Compromís, Ara Benicàssim i el regidor no adscrit José Carlos García han aprovat una mesura "que potser no tinga efectes administratius però sí ètics, morals i exemplaritzants per a la ciutadania".

   A més, s'ha aprovat la baixada del 50 per cent del sou a tots els regidors del Partit Popular i al personal eventual adscrit a l'alcaldia que ara haurà d'executar l'alcaldessa. El Pacte pel Progrés ha anunciat que està disposat a baixar-se el sou "a zero, si el Partit Popular fa el mateix durant els pròxims mesos per a treballar per traure avant un pressupost".

   Els grups de l'oposició han lamentat "l'absoluta negativa a portar a cap tipus d'acord per part de l'equip de govern, obsessionat amb veure conspiracions on no les hi ha i s'obliden d'allò més important, que és seua la responsabilitat de presentar els comptes municipals". "Han de treballar i arribar a acords pel bé del nostre municipi, però segueixen enrocats parlant de venjances i confabulacions en contra seua que només estan en la seua imaginació. Els demanem que abandonen aquest discurs, que és temps de deixar de governar com si tingueren una majoria absoluta que ja no tenen", ha afegit.

   Cristina Fernández ha demanat l'acta del "trànsfuga" Javier Alonso, a qui ha recordat "per què partit es va presentar a les eleccions i el document ètic que va firmar contra el transfuguisme". Fernández li ha exigit "que deixe d'imitar al Cholo Simeone i el seu partit a partit".

colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià