Publicado 25/01/2019 10:41CET

Bioparc elimina el plstic d'un sol ús en els seus restaurants

Bioparc elimina el plstic dels seus restaurants
BIOPARC

VALNCIA, 25 Ene. (EUROPA PRESS) -

Bioparc ha eliminat completament el plstic en tots els utensilis utilitzats en els seus restaurants dins del seu compromís amb el medi ambient, segons ha informat el parc en un comunicat.

D'aquesta manera, des d'aquest mes de gener és el primer parc que ofereix als seus visitants la totalitat del seu parament compostable, la qual cosa suposa que es convertir el 100% en matria orgnica.

La posada en prctica d'aquesta mesura comporta igualment una campanya de conscienciació i educació amb el lema 'A no és plstic', doncs l'aparena d'aquests productes d'origen vegetal resulta "realment sorprenent per a tots els que els veuen i toquen per primera vegada".

Així, gots, plats, palletes, tapes, coberts, etc., que "pareixen plstic" per estan produts amb resines i fibres vegetals emmotlables, dacsa, fusta, paper o cartó amb la característica que són biodegradables i compostables, sent el seu període de biodegradació menor a 12 setmanes, que s'utilitzaran com compost per al cultiu o adobament de sls.

Parallelament s'han incorporat els contenidors marrons d'"orgnic" i la informació necessria perqu les persones aprenguen i puguen realitzar la selecció del seu residu correctament. Es mantenen així els contenidors grocs on es depositen els materials PET i envasos d'alumini que després del seu reciclat es reutilitzen per a fabricar altres productes des de txtil, bicicletes o rodes.

El principal objectiu de Bioparc és "canviar conductes" perqu entenguem la necessitat de conservar el medi ambient. "Aquesta iniciativa posa l'accent en eixe canvi d'actitud en la nostra vida quotidiana, dirigit cap a un consum sostenible i respectuós amb el planeta", han destacat.

colaboracio