Publicado 2/7/2020 15:52:32 +02:00CET

Bisbal, IZAL, Ara Malikian, Dorian, Sofia Ellar i Miguel Poveda, en els "concerts íntims" de Nits al Carme

David Bisbal, en una foto d'arxiu d'Europa Press
JOSÉ OLIVA / EUROPA PRESS - Archivo

VALÈNCIA, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

David Bisbal, IZAL, Pablo López, Ara Malikian, Miguel Poveda, Dorian, Sofia Ellar i Los Secretos integren el cartell de la primera edició del cicle de concerts íntims 'Nits al Carme', que oferirà onze recitals en format íntim entre el 10 i el 24 d'agost en el claustre gòtic del Centre del Carme de València.

El director de l'espai cultural, José Luis Pérez Pont, juntament amb els portaveus de la promotora valenciana BS Entertainment, Miguel Torres i Juanjo Talavan, i Daniel Arnal, tècnic de Turisme Comunitat Valenciana, ha presentat la iniciativa.

'Nits al Carme' és una iniciativa que convida artistes nacionals i internacionals de renom i de diferents gèneres musicals a realitzar un "concert íntim en un entorn únic com és el claustre gòtic del Centre del Carme Cultura Contemporània, complint, per descomptat, amb totes les mesures de seguretat sanitàries establides".

En total seran 11 concerts, que tindran lloc entre el 10 i el 24 d'agost a les 21.30 hores. Les entrades estaran a la venda a partir del 7 de juliol (12 h) en nitsalcarme.com

Arrancarà el cicle amb dos dates seguides (10 i 11 d'agost) amb IZAL, un dels grups 'indie' nacionals de referència; i, després, en format piano i veu, Pablo López (12 d'agost).

David Bisbal confirma la seua data en la ciutat de València en el cicle 'Nits al Carme' per al 13 agost, dins de la seua gira d'estiu 'Íntimo 2020'; i tanca la primera setmana el sentiment, la veu i el flamenc de Miguel Poveda (16 d'agost).

El violinista espanyol, d'origen libanés i ascendència armènia, amb més de 40 discos gravats i un èxit internacional imparable, Ara Malikian, realitzarà dos concerts acompanyat d'un piano (18 i 19 d'agost).

Per la seua banda, Dorian una de les bandes més actives dins i fora d'Espanya gràcies al seu personal so, mescla de 'new wave', música electrònica i 'indie rock', recalarà en el centre cultural valencià el 20 d'agost.

La cantant i compositora anglo-espanyola Sofia Ellar també tindrà una doble cita en el cicle (21 i 22 d'agost) i donarà pas a l'últim concert, en format trio acústic, amb Los Secretos (24 d'agost).

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  El Rey Juan Carlos comunica a Felipe VI su decisión de trasladar su residencia fuera de España

 2. 2

  El mundo se queda sin El Chavo del Ocho y El Chapulín Colorado

 3. 3

  Cierre cautelar durante 15 días del local de ocio de Torremolinos donde no se cumplían las medidas contra el COVID-19

 4. 4

  Guardia Civil investiga a una repartidora de Correos por arrojar cerca de 150 cartas a un contenedor de basura

 5. 5

  Canarias limita los grupos en restaurantes a 10 personas y endurece el uso de mascarilla en sitios cerrados