Bohemian Rhapsody, el biopic de Queen, celebrarà la seua estrena mundial a Wembley

Rami Malek en Bohemian Rhapsody
20TH CENTURY FOX
Publicado 11/9/2018 18:14:57CET

MADRID, 11 Sep. (EUROPA PRESS) -

Bohemian Rhapsody, l'esperat biopic de Queen protagonitzat per Rami Malek en el paper de Freddie Mercury, s'estrenarà amb magnificència i rememorant una de les actuacions mítiques de la banda. L'estrena mundial de la cinta tindrà lloc a Wembley, on la banda va actuar el 1985 en el marc del festival Live Aid, regalant un dels seus concerts més memorables.

No obstant això, la projecció de la pel·lícula no es realitzarà dins de l'estadi, on es va celebrar el Live Aid, sinó al SSE Wembley Arena, el 23 d'octubre. L'estrena estarà oberta al públic per a aproximadament unes 6.500 persones, que podran veure el film abans que arribe a les sales de cinema. La recaptació anirà destinada a Mercury Phoenix Trust, fundació creada en nom de Freddie Mercury per donar suport a iniciatives relacionades amb el VIH a tot el món.

Després d'anys en desenvolupament, Bohemian Rhapsody arriba per fi a la gran pantalla, amb Malek en el paper de Mercury, que serà l'eix principal del film. Rol que inicialment anava a interpretar Sacha Baron Cohen però que finalment va recaure sobre el protagonista de Mr. Robot.

Al costat de Malek, completen el repartiment Ben Hardy com Roger Taylor (bateria), Joseph Mazzello en el paper de John Deacon (baix) i Gwilym Llegeix donant vida a Brian May (guitarra).

El film inicialment dirigit per Bryan Singer, que va ser substituït a la mitat del rodatge per Dexter Fletcher, arribarà als cinemes espanyols el proper 30 d'octubre, dos dies abans que als Estats Units.

colaboracio