Publicado 02/12/2020 15:15CET

Bonig critica la "Commonwealth mediterrània" de Puig: "Crec que ni ell mateix sap el que diu"

Isabel Bonig visita Borriana
PPCV

VALÈNCIA, 2 Dic. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha criticat que "en lloc de preocupar-se de l'atur i del col·lapse de l'atenció primària" se n'anara a Barcelona a "parlar de no se sap què, d'una Commonwealth". "Jo crec que ni ell mateix sap el que diu ni el que suposa la Commonwealth, que és una unió de països independents que solament respecten la figura del rei de Gran Bretanya. No sé si està pensant a ser rei de la nació de nacions, no ho sé", ha manifestat.

Bonig s'ha pronunciat així a Borriana, on ha exigit al president de la Generalitat, Ximo Puig, que engegue "ja el pla de realització de test d'antígens en les farmàcies" i ha visitat el centre de salut Verge del Carme, tancat durant la pandèmia, acompanyada pel president del PP de la província de Castelló, Miguel Barrachina, i el portaveu del PP en l'Ajuntament, Juan Fuster.

La líder del PPCV ha recordat que la seua formació "ha presentat un pla perquè les farmàcies facen test" i ha reclamat a Puig la seua engegada. "D'aquesta forma es podrà controlar els asimptomàtics i es podrà controlar la pandèmia per a poder reobrir a poc a poc l'activitat econòmica". Finalment, ha afirmat que Puig "està retallant drets al mateix temps que el Consell i els alts càrrecs es pugen el sou un 2%. Per a l'esquerra la crisi és per a la resta de valencians, però no per al Botànic".

La presidenta 'popular' ha afirmat que a la Comunitat Valenciana "hi ha quasi 333.333 valencians en l'atur i 460.000 valencians afectats per ERTO, i tenim consultoris com el de Borriana que ha tancat durant la pandèmia i no es donen solucions".

colaboracio