Publicado 01/03/2021 14:57CET

Bonig demana una comissió d'investigació sobre vacunació i vol saber si hi ha membres del govern vacunats

Archivo - Arxive - La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, respon durant una entrevista concedida a Europa Press, a València, Comunitat Valenciana, (Espanya), a 14 de gener de 2021.
Rober Solsona - Europa Press - Archivo

VALÈNCIA, 1 Mar. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha demanat una comissió d'investigació respecte a la campanya de vacunació a la Comunitat Valenciana i ha volgut saber si hi ha "membres del Consell, de segona o tercera línia" que han rebut la injecció, per a exigir responsabilitats "caiga qui caiga".

Així s'ha pronunciat la líder dels 'populars' valencians en una roda de premsa que ha oferit aquest dilluns després del consell de direcció del PPCV. Bonig ha insistit en la idea de la comissió per a "saber la veritat amb transparència" i "corregir errors i que no es produïsquen en la segona fase de vacunació".

Per açò, la líder 'popular' ha demanat saber "tota la veritat" i qui s'ha saltat el procés, "no només polítics, també sindicalistes, sacerdots, tothom". També ha demanat conéixer per què alguns apareixien en els llistats de Sanitat, per la qual cosa, al seu juí, la millor opció és una "comissió d'investigació on es depuren totes les responsabilitats".

Així, ha insistit a demanar "llum i taquígrafs" i s'ha preguntat per què "si s'obri un vial i hi ha sis dosis, no estan les sis persones preparades". Per açò, ha demanat "una mica de serietat" i un criteri unificat perquè no siga cada departament de salut qui decidisca.

colaboracio