Bonig diu que Puig no pot anar-se'n d'Alacant sense la dimissió d'Echàvarri, "sobre la taula o en la butxaca"

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig.
EUROPA PRESS
Publicado 22/3/2018 15:35:24CET

ALACANT, 22 Mar. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha instat el president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig a no anar-se'n aquest dijous d'Alacant sense la dimissió de l'alcalde de la ciutat, Gabriel Echávarri, "sobre la taula o en la butxaca".

Bonig, que ha assistit a Alacant a la jornada del Dia Mundial de l'Aigua en la qual ha participat Puig, ha indicat preguntada per la situació d'Echávarri, doblement processat, que "ningú tinga dubtes que hui el president Puig no es pot anar d'Alacant sense la dimissió d'Echávarri sobre la taula o en la butxaca. No es pot anar sense resoldre el caos que en el que està la ciutat", ha dit.

Ha indicat que és "molt clara", amb respecte a la presumpció d'innocència, molt conscient de la realitat i el que ha viscut la ciutat, però en política es valora la coherència sobretot quan s'ha fet de la lluita contra la corrupció i l'atac al PP, en referència al PSPV.

En aquest sentit ha explicat que en una mateixa situació ha d'actuar igual i Puig li ha d'exigir "ja" la dimissió a l'alcalde d'Alacant perquè ni la ciutat li'l mereix, ni els ciutadans es mereixen aquest desgovern i la imatge que s'ofereix. "Li l'ha de demanar ja, ara el PP li exigeix que complisca amb el que ens demanava", ha dit.

APEL·LAR A SANCHEZ

Ha al·ludit a la pretesa imatge reputacional que li ha tirat en cara el PSPV al PP i ara li demana que complisca amb el que demanava. Ha insistit que si Puig no és capaç de governar sobre el seu propi partit caldrà apel·lar al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, vist que els socialistes valencians no poden amb Echávarri haurà d'intervenir Ferraz.

"Aquesta situació de desgovern no es pot perllongar un segon mes", ha dit i ha transmès tranquil·litat als habitants d'Alacant perquè "el PP està ací, té una alternativa, un projecte i estarem al costat dels alacantins".

Preguntada per la formalització de la moció de censura anunciada pel PP, ha indicat que en els pròxims dies, demà o despús-demà, es realitzarà i sobre si es mantindria en cas que dimitisca l'alcalde ha indicat que van a seguir endavant perquè entenen que tenen un projecte clar i que aquest govern del tripartit és "incapaç" de governar la capital d'Alacant.

colaboracio