Bonig diu que en la seua convenció el PP parlarà "dels problemes dels ciutadans" i defendrà la Constitució

Isabel Bonig en una imatge recent
Europa Press - Archivo
Publicado 18/1/2019 13:37:07CET

VALÈNCIA, 18 Ene. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha destacat aquest divendres que en la convenció que el PP celebrarà aquest cap de setmana els membres d'aquesta formació parlaran "dels problemes d'Espanya, dels problemes dels ciutadans" i de "com resoldre'ls".

Així mateix, Bonig ha dit que aquesta trobada, que ha considerat "importantíssima", servirà per a "defendre el que tant ens ha costat construir entre tots: la Constitució, l'estat democràtic, les llibertats i les igualtats".

La també candidata del PP a la presidència de la Generalitat i portaveu d'aquesta formació en les Corts Valencianes s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als periodistes abans d'assistir a València a l'acte d'entrega del XXVII Premi de Convivència Manuel Broseta al rei Felip VI, preguntada per la convenció del PP.

"És una convenció importantíssima, una convenció on va a eixir no solament l'unitat del Partit Popular sinó el rearmament ideològic del PP, per a nosaltres és fonamental", ha manifestat Isabel Bonig.

"Anem a parlar dels problemes d'Espanya, dels problemes dels ciutadans i de com resoldre'ls i, sobretot, anem a defendre el que tant ens ha costat construir entre tots: la Constitució, l'estat democràtic, les llibertats i les igualtats, que cal defendre tots els dies", ha agregat la responsable 'popular'.

colaboracio