Publicado 27/09/2022 18:28

Borriana acull aquest divendres el cinqué concert de la gira de grups i cantants organitzada per la Diputació

Borriana acull aquest divendres el cinqué concert de la gira de grups i cantants organitza per la Diputació
DIPUTACIÓN

   CASTELLÓ, 27 Sep. (EUROPA PRESS) - -

   La Diputació de Castelló reprèn els concerts pel territori, amb motiu del seu 200 aniversari, amb una nova cita a Borriana aquest divendres 30 de setembre. Després d'arrancar a Argeleta el 29 de juliol, la gira de concerts de grups i cantants de la província, organitzada per l'àrea de Joventut de la Diputació de Castelló, arriba a Borriana, on actuaran de manera gratuïta Patxi Ojana, Anora Kito, Blackfang i Puk2.

   La cita serà en el Port de Borriana i començarà a les 19.00 hores de la mà de Patxi Ojana. Després d'ella pujaran a l'escenari Anora Kito (19.45 hores), Blackfang (20.30 hores) i Puk 2 (21.15 hores).

   Aquesta iniciativa compta amb un total de set concerts en set municipis de la província. Cadascun d'ells compta amb quatre actuacions, la qual cosa fa que participen un total de 28 grups i solistes de les diferents comarques, augmentant el valor i prestigi musical de Castelló. Tots els concerts són d'accés gratuït.

   Després de Borriana, la gira seguirà el seu rumb el dissabte 1 d'octubre a Sant Joan de Moró. En eixa ocasió pujaran a l'escenari Santi Campos, Miss Black Emotion, Carmen Manila i Ander Toys

   El cicle de concerts acabarà a Soneja el 8 d'octubre amb les actuacions de Nadia Sheikh, The Wonder Band, Hot Coyotes i Pleasant Dreams.