Botànic amplia en 50 milions les ajudes al sector ceràmic i Compromís proposa una línia per a desenvolupament tecnològic

Archivo - Arxiu - El sector ceràmic "tem" els efectes energètics per la guerra a Ucraïna
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado: miércoles, 30 noviembre 2022 17:25

   VALÈNCIA, 30 Nov. (EUROPA PRESS) -

   Les esmenes parcials al Pressupost de la Generalitat Valenciana dels grups que conformen el Botànic (PSPV, Compromís i Unides Podem) afigen 50 milions d'euros més en ajudes directes al sector ceràmic. A més, Compromís ha presentat una esmena en solitari que buscarà pactar amb els seus socis per a dotar de fons el desenvolupament de tecnologies per al sector.

   Des del PSPV, el portaveu d'Hisenda, José Muñoz, ha assenyalat que el sector és "clau" per a l'economia de la Comunitat Valenciana i especialment de Castelló. Així, ha posat "especial èmfasi" en el desenvolupament del sector.

   Per la seua banda, el portaveu adjunt de Compromís Carles Esteve ha fet referència a l'única esmena que Compromís ha presentat en solitari, "que suposa dotar de fons a un institut tecnològic del sector ceràmic per a seguir desenvolupant una nova tecnologia que puga ser profitosa per a tot el sector".

   "Una mesura que creiem necessària en un moment en el qual la ceràmica està travessant una situació molt complicada. Confiem que en breu tindrem un acord sobre aquesta esmena", ha agregat.