Publicado 27/10/2020 11:19CET

Botín, sobre un possible ERO en el Santander: "Quan hi haja una proposta, els sindicats seran els primers a conéixer-la"

La presidenta de Banc Santander, Ana Patrícia Botí, en la junta d'accionistes celebrada a l'octubre de 2020.
EUROPA PRESS

MADRID, 27 Oct. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de Banc Santander, Ana Botín, ha assegurat que si l'entitat decideix proposar mesures que tinguen impacte en la plantilla del grup seran els sindicats els primers a conéixer-les.

Així ho ha indicat durant la junta ordinària d'accionistes celebrada aquest dimarts a Madrid, després de ser preguntada per un accionista sobre la informació que publica el diari 'Expansión', relativa al fet que Santander planeja un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per a 3.000 empleats per motius econòmics.

"Respecte a les mesures sobre la plantilla, en el moment en què hi haja una proposta, els primers que la van a conéixer seran, com sempre, els representants dels treballadors, amb els quals tenim una relació molt fluïda i apreciem el treball que fan", ha assenyalat Botín.

El sindicat CC.OO. ha emès aquest matí un comunicat en el qual ha assegurat que no ha sigut informat sobre el suposat ERO i que ignora l'origen de la notícia.

"Banc Santander sempre s'ha caracteritzat per respectar els marcs de relacions laborals i no airejar en mitjans de comunicació qüestions que abans han de ser tractades en el marc estable d'interlocució que CC.OO., com a sindicat majoritari, manté amb l'empresa", ha recordat el sindicat, que ha advertit que, de confirmar-se la notícia, "s'estarien dinamitant les bases que fins ara s'han servit per al diàleg social en l'empresa".

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Iglesias dice que Trabajo "está estudiando" la jornada laboral de cuatro días, que favorecería la "creación de empleo"

 2. 2

  Profesores catalanes avisan por carta al PSOE: "No es que el castellano vaya a desaparecer, es que es ya residual"

 3. 3

  Unidas Podemos pide que el castellano sea lengua vehicular en Madrid ya que en muchos centros priorizan inglés

 4. 4

  Detenido el bailarín Rafael Amargo por organización criminal y tráfico de drogas

 5. 5

  Detenida en Elche por dejar solo a su hijo de dos años en el patio de luces, mojado por la lluvia y bajo una sombrilla