El boxador que va colpejar la policia francesa rebrà suport econòmic després de conéixer-se el seu cas en les xarxes

Publicado 8/1/2019 16:48:36CET

PARÍS, 8 Ene. (Reuters/EP) -

Un excampió francés de boxa que va ser gravat mentre s'enfrontava a colps amb la policia antidisturbis durant una protesta dels 'jupetins grocs' a París el cap de setmana passat ha assegurat que rebrà suport econòmic després que el seu cas es coneguera en les xarxes socials.

La pàgina web creada per a recaptar fons per a Christophe Dettinger va mostrar aquest dimarts que ha rebut promeses d'ajuda per més de 114.000 euros.

També s'han creat nombroses pàgines de Facebook titulades 'Suport per a Christophe Dettinger', una de les quals té més de 3.000 'm'agrada' en la xarxa social.

Dettinger es va entregar el dilluns i va dir que sols s'estava defenent quan es va enfrontar amb la policia. Actualment roman sota custòdia. Dettinger, qui va ser dos vegades campió nacional de pes semipesat, va ser captat per una càmera saltant sobre els reixats d'un pont per als vianants bloquejat per la policia abans de colpejar oficials i obligar-los a retirar-se del lloc.

Sobrenomenat 'el gitano de Massy', el boxador d'1,92 metres participava en un octau dissabte de protestes antigovernamentals, que estan soscavant l'autoritat del president Emmanuel Macron.

colaboracio