Brugal.- Gerardo Camps diu que és "absolutament impossible" la seua implicació en el cas

Gerardo Camps Devesa
EP
Actualizado 25/10/2010 16:27:14 CET

ALACANT, 25 Oct. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Economia, Gerardo Camps, ha assegurat este dilluns que és "absolutament impossible" que estiga relacionat o implicat "amb alguna cosa irregular" al voltant a les adjudicacions de diverses actuacions als municipis d'Alacant i Sant Vicent del Raspeig (Alacant).

Al terme de la seua visita a les obres de l'Auditori de la Diputació d'Alacant, a preguntes dels mitjans de comunicació, ha considerat "infundades" les informacions que el vinculen a la investigació del cas 'Brugal'.

"No tinc per costum pronunciar-me sobre notícies que provenen de filtracions que, jo diria en este cas, ja estem acostumats des del PP i des de les institucions que governa el PP, normalment interessades, que solen quedar-se en res i que a més et col·loquen en una situació d'indefensió perquè no saps exactament si se t'acusa d'alguna cosa", ha dit.

"En el meu cas ja els dic que és absolutament impossible, si se't relaciona o implica amb alguna cosa irregular, i que van més encaminades a fer d'una noble tasca, com és la política, un fangar".

El conseller ha afegit que la notícia "és infundada perquè és una filtració d'un presumpte informe policial" que ha assegurat que ni ha vist ni coneix i que, segons la seua opinió, "està faltat de coherència".

"Se m'implica en no sé quina trama d'un palau que no està ni licitat, d'un altre parc cultural en una altra població que no està ni licitada, i del manteniment d'uns serveis a Ciutat de la Llum, que des que la Ciutat de la Llum és Ciutat de la Llum, quan mai este manteniment ha existit i no està lligat a cap empresa", ha defensat.

Pel que fa a les presumptes irregularitats en la concessió d'un aval de 16 milions d'euros a l'Hèrcules Club de Futbol per part de l'Institut Valencià de Finances, Gerardo Camps ha remarcat que este aval "és exactament igual al qual ha rebut el València Club de Futbol i el Llevant C.F".

"Si algú creu que quan és l'Hèrcules Club de Futbol el que rep el mateix tracte que altres equips de futbol d'esta comunitat, això està malament, jo sóc dels quals crec que tots els equips de futbol d'esta comunitat han de rebre el mateix tracte", ha dit.

colaboracio