Brugal.- Ripoll afirma que és "evident" que la seua imputació en el cas li perjudica electoralment

Actualizado 16/7/2010 17:37:56 CET

ALACANT, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

El president de la Diputació Provincial d'Alacant, Joaquín Ripoll, preguntat per la possibilitat que la seua imputació al 'cas Brugal' li perjudique electoralment, ha afirmat que "això és evident", al que ha afegit que "tant de bo no s'haguera produït".

José Joaquín Ripoll ha fet estes declaracions este divendres a Alacant, al terme de la inauguració de la mostra 'Exvots Ibèrics de Bronze' al MARQ, on ha assenyalat que espera "poder rebatre" la seua imputació "amb arguments en la compareixença davant dels jutges".

Alhora, Ripoll, preguntat per si de cas té por de possibles decisions del president nacional del Partit Popular, Mariano Rajoy, a la Comunitat i la Província, ha assegurat que "Alacant és un graner de vots molt important per al partit i quan s'hagen de prendre decisions es valorarà tot".

En este sentit, Ripoll ha indicat que les decisions que s'adopten "es veuran influenciades per qualsevol mena d'assumpte", i ha apuntat que "el fet més important és que la província d'Alacant ha respost sempre de manera espectacular" a les eleccions, "i això és un actiu molt important".

D'altra banda, els mitjans han preguntat al president de la institució provincial si es planteja dimitir en el cas que fora processat, al que Ripoll ha assenyalat que es considera "innocent" i el que desitja és "que els temps judicials siguin la cosa més curts possibles".

"El que em planteje és intentar com més prompte millor demostrar la meua innocència i l'actuació regular i ajustada a dret de la Diputació i del consorci del pla zonal de residus de la Zona 17", ha afegit Ripoll.

colaboracio