Publicado 03/10/2022 17:06

Caixabank i Fundació Bancaixa convoquen ajudes per a projectes d'integració de persones amb diversitat funcional

Archivo - Arxiu - Associació de Dany Cerebral Adquirit d'Alacant
CAIXABANK - Archivo

   VALÈNCIA, 3 Oct. (EUROPA PRESS) -

   CaixaBank i Fundació Bancaixa han llançat la '9ª Convocatoria Capaces' amb l'objectiu de donar suport amb 150.000 euros projectes d'entitats locals que treballen a la Comunitat Valenciana per a millorar l'autonomia de les persones amb diversitat funcional, segons ha informat l'entitat.

   La convocatòria, dotada econòmicament per l'entitat financera, està oberta fins al pròxim 27 d'octubre i a ella podran presentar-se entitats privades de caràcter social sense ànim de lucre, amb seu a la Comunitat Valenciana i amb una antiguitat mínima de tres anys, els projectes dels quals estiguen orientats a la integració laboral o a la inclusió social del col·lectiu.

   Les sol·licituds podran realitzar-se de manera en línia en la web de Fundació Bancaixa i està previst que les entitats seleccionades, els projectes de les quals comptaran amb una ajuda de 10.000 euros, es coneguen a la fi del pròxim mes de desembre.

   Les iniciatives presentades en la tipologia d'integració laboral hauran de promoure la formació professional enfocada a l'ocupació, la inserció laboral i la creació de llocs de treball. Per la seua banda, en la tipologia d'inclusió social, l'objectiu és afavorir l'autonomia personal i el suport psicosocial a l'entorn familiar.

   El programa d'ajudes es dirigeix entitats que treballen en qualsevol àmbit de la discapacitat (física, intel·lectual-cognitiva, sensorial, psíquica, malaltia mental i pluridiscapacitat).

SOBRE L'ACCIÓ SOCIAL DE CAIXABANK

   CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L'entitat, referent en banca socialment responsable, manté una actitud de servici cap als seus clients i tota la societat en general.

   L'impuls d'iniciatives d'acció social i el foment del voluntariat són una forma de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, alhora que, a través de l'activitat financera, l'entitat ofereix servicis i solucions per a tot tipus de persones.

   L'estratègia d'Acció Social se centra a fomentar accions socials pròpies, unes altres en col·laboració amb la Fundació "la Caixa", així com altres aliances que s'impulsen de forma directa des del banc.