Calatrava projecta en Düsseldorf un complex d'oficines i botigues de luxe

L'arquitecte valencià Santiago Calatrava projecta en la ciutat alemanya de Düsseldorf un complex --que portarà el seu nom-- en el qual se situaran oficines i tendes de luxe
OFICINA SANTIAGO CALATRAVA
Publicado: miércoles, 25 enero 2023 18:27

   VALÈNCIA, 25 Ene. (EUROPA PRESS) -

   L'arquitecte valencià Santiago Calatrava projecta a la ciutat alemanya de Düsseldorf un complex --que portarà el seu nom-- en el qual se situaran oficines i botigues de luxe de marques com Fendi i Chanel, entre unes altres.

   Des de l'oficina de l'arquitecte es mostren molt satisfets de poder presentar els plans per a Calatrava Boulevard, "un nou complex de luxe per a albergar oficines i locals comercials al llarg de Königsallee de Düsseldorf".

   El disseny tipus atri --expliquen en xarxes socials-- presenta un sostre de vidre revestit amb panells fotovoltaics per a ajudar la ciutat a aconseguir els seus objectius climàtics".

   L'autor valencià ha presentat aquesta setmana el seu projecte a la ciutat germànica, on ha destacat que la "bellesa" del projecte és que posseïx una composició d'avinguda verda, "única" en aquest tipus d'espais.

   Calatrava és responsable d'emblemàtics projectes al voltant del món, entre ells, la majoria dels edificis que componen la Ciutat de les Arts i les Ciències de València; el Museo del Mañana a Rio de Janeiro; el Centre de Transport del World Trade Center o la Dubai Creek Tower.

Contador