Camps diu que Agramunt li va dir que tot és "mentida" i li va donar dades que "desmenteixen completament" l'informe

Camps en Les Corts
CORTS
Publicado 26/4/2018 19:32:14CET

VALÈNCIA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha afirmat aquest dijous que ha pogut parlar amb l'expresident de l'Assemblea del Consell d'Europa i actual senador del PP, el valencià Pedro Agramunt, i li va dir que tot és "mentida" i, a més, li va donar dades que "desmenteixen completament" l'informe de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa (APCE) que veu "fortes sospites" que Agramunt va participar en "activitats corruptes".

Així s'ha pronunciat Camps en ser preguntat per aquest tema després de comparéixer en la comissió d'investigació de Fira València en Les Corts Valencianes.

L'expresident ha explicat que va parlar amb Agramunt després d'assabentar-se de la publicació de l'informe: "Em va llegir un comunicat i em va dir que tot això era fals. I, a més, em va donar algunes dades que imagine ell haurà de donar on corresponga que desmenteixen completament eixe informe".

Sobre si considera masclistes les declaracions d'Agramunt amb les quals va negar els suborns amb prostitutes que, segons arreplega l'informe, hauria rebut assegurant que "tant de bo poguera fer eixes coses", ha indicat que no recorda eixes paraules.

"Masclista, masclista, de la vida política nacional sé de Pablo Iglesias en moltes declaracions seues, però aquesta declaració en concret no la recorde", ha dit.

colaboracio