31 de maig de 2020
 
Actualizado 20/12/2007 10:21:05 +00:00 CET

El cantautor Lluís el Sifoner actuarà hui en directe a València després de quasi dos dècades d'"exili interior"

VALÈNCIA, 20 de desembre (EUROPA PRESS)

El cantautor valencià Lluís el Sifoner tornarà hui als escenaris, després de quasi dos dècades d'"exili interior", amb un directo que oferirà a partir de les 19.30 hores a la seu de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) de València, han informat fonts d'esta entitat en un comunicat.

Lluís el Sifoner es va acomiadar dels escenaris el novembre de 1990. Va oferir el seu últim concert al teatre Principal de València i, ara, després de vint anys, ha decidit reprendre el camí allà on va decidir aparcar la seua carrera.

El cantautor valencià torna per petició popular, però, més encara, per "gust i plaer", segons les seues pròpies paraules. "Funcione per intuïció i desig, i crec que este era el moment de tornar", agrega l'artista.

Amb el cèlebre dramaturg Manuel Molins com a mestre de cerimònies, Lluís el Sifoner presentarà hui a l'SGAE el llibre "Sifoner/Lluís Fornés", que recorre la seua vida i obra a través de les paraules de més d'una dotzena de col·laboradors i amics. A més, el músic, acompanyat pel pianista Josep Doménech, oferirà en directe una selecció de cançons del seu nou espectacle, "De riuraus i de raïms". Serà la seua primera actuació a la ciutat de València des d'aquell concert de novembre del 1990. L'entrada és lliure.

El llibre "Sifoner/Lluís Fornés" va tindre el seu origen en els dos concerts que, este mateix any 2007, van anticipar el retorn del Sifoner a les taules. El primer va tindre lloc al maig, per iniciativa de l'Eatim de Jesús Pobre, i el següent el 9 d'octubre, a instàncies de l'Ajuntament de Pedreguer.

"Els dos concerts es van acompanyar de sengles exposicions amb llibres, discos, entrades i altres objectes referits al Sifoner. El projecte es va completar amb la publicació del llibre "Sifoner/Lluís Fornés", que inclou fotografies i textos de nombrosos amics", explica el cantant. Emili Casanova, Jordi Colomina, Jaume Fuster, Salvador Poquet i Toni Roderic són algunes de les persones que signen els textos del llibre.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  El policía imputado por el asesinato de George Floyd le aplastó el cuello con su rodilla durante casi nueve minutos

 2. 2

  Ana Obregón recuerda a su hijo Álex: "Te echo insoportablemente de menos"

 3. 3

  Barbón dice que el rebrote en la residencia de Gijón es "una mala noticia y confirma que el virus sigue entre nosotros"

 4. 4

  Abascal usa una foto del atentado de ETA contra el cuartel de Vic para decir que Iglesias es "un peligro para España"

 5. 5

  Zarzuela aclara que el pin que el Rey llevaba el jueves en la solapa era la condecoración de Carlos III