Casado acusa Sánchez d'ocultar una desviació de 6.000 milions i demana que explique si pujarà impostos o farà retallades

Publicado 22/10/2019 18:47:03CET

BILBAO, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

El president del PP, Pablo Casado, ha afirmat que la carta remesa al Govern espanyol per la Comissió Europea sobre el seu esborrany pressupostari evidencia que Pedro Sánchez "ha mentit" o, "almenys", ha ocultat "una desviació de 6.000 milions" i li ha demanat que aclarisca si pujarà impostos o farà retallades en polítiques socials per a complir l'establit per Brussel·les.

Casado s'ha desplaçat a Euskadi, on ha visitat les instal·lacions d'Ibedrola en el barri bilbaí de Larraskitu i s'ha referit, d'aquesta manera, a la carta que la Comissió Europea ha enviat aquest dimarts al Govern espanyol en la qual adverteix que l'esborrany pressupostari enviat a les autoritats comunitàries la setmana passada corre el risc d'incomplir les regles fiscals europees i, per tant, demana un pla "actualitzat" tan prompte com siga possible.

El president del PP ha assenyalat que en aquesta carta li diu a Sánchez que "ha mentit als espanyols i a la Comissió Europea o, almenys, que ha ocultat informació". "Nosaltres ja ho déiem, ara ho sabem per escrit. La Comissió Europea li diu a Pedro Sánchez que està ocultant una desviació de 6.000 milions que, per estar en campanya electoral, no sap o no vol reconéixer si van a ser 6.000 milions de pujades d'impostos o 6.000 milions de retallades en les polítiques socials", ha assenyalat.

colaboracio