Casado titla els PGE de pamflet il·legal negociat amb terroristes i Sánchez l'acusa de ser ostatge del passat

Sessió de control al Govern en el Congrés
Oscar del Pozo - Europa Press
Publicado 17/10/2018 10:33:06CET

MADRID, 17 Oct. (EUROPA PRESS) -

El president del PP, Pablo Casado, ha titlat l'esborrany de Pressupostos acordat amb Units Podem com un "pamflet" il·legal que s'està negociant "amb un pres colpista", en al·lusió a Oriol Junqueras, i "amb un terrorista com Otegi", a qui Sánchez ha replicat acusant el líder de l'oposició de ser "ostatge del seu passat més immediat, però també del seu passat més llunyà".

Durant la sessió de control al Govern celebrada aquest dimecres en el Ple del Congrés, Casado ha assegurat que defendrà "Espanya d'uns Pressupostos nefasts ací, a Brussel·les o on faça falta" i que, al seu juí, "la qual cosa els interessa als espanyols és que fracasse el seu Govern abans que tornen a arruïnar una vegada més a Espanya".

Sánchez, per la seua banda, ha defès que "el que necessita Espanya és justícia social" i que això significa "repartir el creixement econòmic". A més, ha defès que el seu pla pressupostari remès aquesta setmana a Brussel·les arreplega per primera vegada en 12 anys una "retallada estructural" del dèficit i del deute públic. "Una cosa que vostés no van fer", ha postil·lat.

colaboracio