Casillas formarà part del cos tècnic del Porto mentre continua amb la seua recuperació

Publicado 15/7/2019 16:44:22CET

MADRID, 15 Jul. (EUROPA PRESS) -

El porter espanyol Iker Casillas formarà part del cos tècnic del Porto, amb el propòsit de convertir-se en "la connexió entre l'equip i el club", mentre segueix recuperant-se de l'infart agut de miocardi que va sofrir al maig i que el va obligar a romandre ingressat durant diversos dies.

"Faré alguna cosa diferent del que acostumava a fer, que era estar al camp. Intentaré fer la connexió entre l'equip i el club. L'entrenador va parlar amb mi la temporada passada quan vaig tenir el meu problema i em va dir que volia que em quedara amb ells, a prop dels jugadors, a prop dels jugadors més joves, perquè hi hauria molts canvis. Tractaré de fer el que és millor per ajudar els meus companys", va explicar Casillas en els mitjans oficials del Porto.

Casillas, de 38 anys, va sofrir un infart el passat 1 de maig durant un entrenament de l'equip portuguès i va ser traslladat a l'Hospital CUF Porto, on va romandre ingressat durant sis dies fins que va rebre l'alta médica.

Des d'aleshores, el porter, que poc abans de sofrir l'infart havia firmat la seua renovació amb el Porto per un any més un altre d'opcional, ha desmentit informacions de la premsa portuguesa que donaven per segura la seua retirada i ha deixat clara la seua intenció de continuar en actiu. Després de l'anunciament d'aquest dilluns, es manté la incògnita de si tornarà a jugar a futbol professionalment.

colaboracio