Castelló ompli d'aforismes la ciutat per l'Any Fuster

Castelló ompli d'aforismes la ciutat per l'Any Fuster
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
Publicado: miércoles, 7 diciembre 2022 14:40

   CASTELLÓ, 7 Dic. (EUROPA PRESS) - -

   La Regidoria de Plurilingüisme i Foment del Valencià ha iniciat una campanya de divulgació dels aforismes de Joan Fuster dins dels actes que aquest mes tancaran l'Any Fuster a la ciutat. Per açò, s'han col·locat lones a la plaça Major i en Hort Sogueros amb cites de l'escriptor i mupis per tots els districtes amb frases com 'La llengua no és la regalarà ningú, l'haurem de guanyar dia a dia', 'Un bon llibre és una provocació' o 'Llegir no és fugir. Llegir és seguir vivint, i cadascú ho fa a la seua manera'.

   Dins dels actes de l'Any Fuster a Castelló, destaca la presentació del llibre 'Joan Fuster i la Fundación Huguet', de l'escriptor i lingüista castellonenc Vicent Pitarch, editat per la Regidoria de Cultura, el pròxim dia 14 de desembre, a les 19.00 hores a la Llotja del Cànem.

   En paral·lel, el Museu Pedagògic de l'espai de la plaça Hort Sogueros acull des d'aquesta vesprada l'exposició fotogràfica 'Les Normes de Castelló', amb imatges de Miquel Gómez recordant la fita històrica de la plaça de bous de Castelló en 1982 per a commemorar els 50 anys de les Normes de 1932, amb Joan Fuster com a protagonista, organitzada per Castelló per la Llengua. Els actes finalitzaran el 17 de desembre amb la celebració de l'aniversari de les Normes de Castelló.