La Catedral de València acull dimecres que ve un concert a benefici de la Fundació Maides

La Catedral de València acull dimecres que ve un concert a benefici de la Fundació Maides
ARCHIDIÓCESIS DE VALENCIA
Publicado: viernes, 9 junio 2023 18:31

   VALÈNCIA, 9 Jun. (EUROPA PRESS) -

   La Catedral de València acollirà dimecres que ve 14 de juny a les 19.00 hores un concert organitzat per la Cort d'Honor de la Mare de Déu dels Desemparats a benefici de la Fundació Maides, que atén a persones amb malaltia mental greu i el risc d'exclusió social.

   En el concert, l'entrada del qual consisteix en un donatiu de 10 euros que es destinarà a la Fundació MAIDES, el Cor Lex et Gaudium de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Valencia (ICAV) interpretarà, entre altres peces, el 'Réquiem' de Gabriel Fauré sota la direcció de Francesc Gamón, ha detallat l'Arquebisbat de Valencia en un comunicat.

   En l'actuació, que aconsegueix la seua octava edició, participaran l'organista titular de la Catedral, Pablo Márquez, els músics Fernando Pascual (violí), Pere Joan Carrascosa (violoncel) i Noelia Junquera (arpa) i la soprano Silvia Vázquez i el baríton Miquel Ramón. El repertori ho completen peces musicals d'artistes com Alexandre-Pierre-François Boëly, Philippe Rombi, Gabriel Piernè i Vladimir Vavilov juntament amb Fauré.

   La Fundació Mare de Déu dels Innocents i Desemparats (MAIDES) atén de forma integral a persones amb malaltia mental crònica i en situació de pobresa i exclusió social. Va ser constituïda com a fundació canònica el 2008 per l'Archicofradía de La nostra Senyora dels Desemparats, Cáritas Diocesana i els Seguidors de la Verge, amb l'objectiu de continuar la tasca d'aquestes entitats iniciada, en el cas de l'Archicofradía, fa més de 600 anys. També formen part del seu Patronat la Cort d'Honor de la Mare de Déu dels Desemparats.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià