CCOO guanya les eleccions sindicals de l'Autoritat Portuària de València

Eleccions sindicals en l'APV
APV
Publicado: jueves, 1 junio 2023 17:10

   VALÈNCIA, 1 Jun. (EUROPA PRESS) -

   CCOO s'ha alçat com el sindicat més votat en les eleccions sindicals celebrades a l'Autoritat Portuària de València (APV), en obtindre set representants, segons ha informat Valenciaport en un comunicat.

   En concret, les eleccions sindicals celebrades durant els dies 29, 30 i 31 de maig han atorgat a CCOO set representants en el nou Comité d'empresa, a UGT quatre i a USO amb dos representants.

   El secretari general Secció Sindical CCOO-APV, Pedro Suárez, ha agraït a la plantilla la participació i el suport rebut, "assumint la responsabilitat que significa tindre i mantindre la majoria absoluta de la representació sindical, amb l'objectiu de seguir aconseguint que la plantilla de l'Autoritat Portuària seguisca avançant tant en les millores socials com en les retribucions econòmiques".

   Per la seua banda, el secretari general d'UGT-APV, Santos Miguel Castañeda, ha valorat positivament el suport rebut de la comunitat portuària i ha posat en valor "la destacada participació en les eleccions sindicals 2023". "Hem d'aprofitar aquestes lliçons per a continuar construint un futur sindical sòlid i pròsper per a tot el personal de l'APV", ha indicat.

   El secretari general d'ÚS-APV, Mariano Peña, ha destacat després de l'anunci dels resultats la seua valoració positiva: "Hem avançat, per la qual cosa agraïm la confiança depositada per tantes companyes i companys en un sindicat i en unes persones que ens anem a bolcar per a atendre les necessitats de tota la plantilla de l'APV".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià