Publicado 3/7/2020 11:53:31 +02:00CET

CEOE i Cepyme demanen a Sánchez que no puge els impostos

MADRID, 3 Jul. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha subscrit en els jardins del Palau de la Moncloa el 'Pacte per a la reactivació econòmica i per l'ocupació' amb els secretaris generals de CCOO i UGT, Unai Sordo i Pepe Álvarez, i els presidents de CEOE i Cepyme, Antonio Garamendi i Gerardo Cuerva, respectivament.

Els presidents de CEOE i Cepyme han aprofitat les seues respectives intervencions per a expressar el seu rebuig als plans fiscals del Govern, ja que podrien perjudicar el creixement econòmic.

En aquest sentit, Cuerva ha advertit Sánchez que pujar els impostos a les grans empreses seria un "error". "La pujada a les grans empreses també repercuteix en les xicotetes i pot llastrar el creixement econòmic i la inversió", ha dit Cuerva, que ha insistit que ara és el moment de "creure en l'empresa i d'apostar per ella" perquè així també s'apostarà per l'ocupació.

Des de CEOE, Garamendi ha afirmat que ara no és el moment d'obrir el debat fiscal i ha subratllat que el que cal fer és combatre l'economia submergida, perquè d'allí eixirien "un muntó de milions".

A l'acte de la firma han assistit també, per part del Govern, els quatre vicepresidents (Carmen Calvo, Pablo Iglesias, Nadia Calviño i Teresa Ribera), i els ministres d'Hisenda, María Jesús Montero; Treball, Yolanda Díaz; Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá.

colaboracio