Publicado 20/10/2021 12:48CET

La CEV s'oposa als peatges: "Fins que no estiga el Corredor Mediterrani cal traure les mercaderies en camió"

Peatge en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS

   VALÈNCIA, 20 oct. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha manifestat aquest dimecres la seua oposició a aplicar peatges en les autovies perquè el Transport és "el sector més desfavorit" i fins que no estiga en funcionament el Corredor Mediterrani "les mercaderies cal traure-les en camió".

   Navarro, després d'una reunió amb el president del PPCV, Carlos Mazón, s'ha referit així a l'anunci del Govern central que presentarà en els pròxims mesos el seu pla per a introduir peatges a les autovies a partir de 2024. Sobre aquest tema, ha advertit: "Totes les qüestions impositives que es posen de manera unilateral no són ben rebudes".

   En eixe sentit, ha assenyalat que "és una altra vegada més del mateix" ja que ha recordat que fa sis o set mesos l'Executiu "va llançar un globus sonda" que ara "lamentablement" pareix que es confirma. En eixe sentit, ha criticat que "es torna a les capacitats recaptatòries que té aquest Govern a la mínima en el canvi".

   Salvador ha recalcat que el sector del Transport és "el més desfavorit" i ha recalcat que és un sector "importantíssim a la Comunitat Valenciana". A més, ha recordat que Espanya és "un país perifèric i necessitem traure les mercaderies i, mentre no estiga el Corredor Mediterrani, cal fer-ho amb camió". Per açò, sense voler entrar en les conseqüències que suposaran els peatges, ha mostrat la seua oposició a aquesta mesura en termes empresarials.

colaboracio