Christina Rosenvinge, Josele Santiago, Perro, Tórtel i Pony Bravo, en la nova temporada de la Pèrgola

Archivo - Arxiu - La cantant Christina Rosenvinge
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo
Publicado: miércoles, 25 enero 2023 17:37

VALÈNCIA, 25 Ene. (EUROPA PRESS) -

Christina Rosenvinge, Josele Santiago, Depresión Sonora, La Élite, Perro, Sr. Chinarro, Tomasito, Grupo de Expertos Solynieve, Lorena Álvarez i Tórtel són alguns dels artistes que integren el cartell de la nova temporada del cicle de concerts La Pèrgola de Cervezas Alhambra.

La Marina de València ha presentat aquest dimecres una nova edició d'aquesta iniciativa, que posa en el calendari tretze cites de música en directe que començaran el 18 de febrer i conclouran el primer cap de setmana de juny.

L'agenda compta una vegada més amb "una cuidada i elaborada programació, caracteritzada per la diversitat de gèneres i estils, amb l'objectiu de complaure a tot tipus de públics". La gràfica d'aquesta nova temporada és obra de l'il·lustrador cubà Miguel Monkc, informa l'organització en un comunicat.

Als artistes nacionals com Christina Rosenvinge, Josele Santiago, Depressió Sonora, La Élite, Perro, Sr. Chinarro, Tomasito, Grupo de Expertos Solynieve o Lorena Álvarez, s'afigen algunes de les propostes més destacades de la Comunitat Valenciana com Tórtel, Nebulossa, Don Joaquín, Xenia, Holistiks, Fanáticos, Sofía Amores, Lia Kali, Golden Peluco, Platz o L' Últim Europeu.

El projecte, dirigit i promogut per la Marina de València, i desenvolupat des de l'inici per Agència Districte, torna a comptar en aquesta edició amb la participació dels promotors i col·lectius locals més inquiets vinculats a la música com Cero en Conducta, Discos Oldies, Sena Productions, El Mico Producciones, Tranquilo Música, La Ex, Colectivo Reggae València, TheBasement, Parets, Andsons Producciones o Futuras Licenciadas.

A LA VENDA

Les portes de la Pèrgola s'obriran els dissabtes d'11.30 hores a 14.30 hores. Les entrades per als concerts ja estan a la venda en enterticket.es a un preu de 5 euros més despeses de gestió. Els menors de 18 anys podran accedir per 3 euros més despeses de gestió i els menors de 3 anys de manera gratuïta.

A principis de 2018 La Marina de València començava un pla estratègic d'integració del districte marítim a la ciutat i La Pèrgola de Cervezas Alhambra va formar part des del principi de la seua ferma aposta per la cultura. Cinc anys i quasi dos-cents concerts després, aquest cicle de música en directe, realitzat en un espai públic, amb un preu accessible per a totes les butxaques i en horari matinal, s'ha convertit en un dels més sòlids a nivell nacional.

Contador
colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià