Cifuentes sol·licita tota la informació sobre el seu expedient acadèmic a la URJC per aclarir els seus dos màsters

Cifuentes
COMUNIDAD DE MADRID - Archivo
Publicado 21/3/2018 12:01:09CET

MADRID, 21 Mar. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha sol·licitat tota la informació sobre el seu expedient acadèmic a la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) de Madrid per poder constatar que compta amb els màsters que es recullen en el seu currículum, segons han informat a Europa Press fonts properes a la dirigent.

Segons ha publicat aquest dimecres 'eldiario.es', la presidenta madrilenya va cursar el màster en Dret autonòmic d'aquesta universitat i, segons documentació a la qual ha tingut accés aquest mitjà, una funcionària que no treballava en el servei de postgrau va canviar la nota de "no presentat en dues assignatures a "notable" dos anys després de matricular-se i sense intervenir nova matrícula.

Des de l'equip de la dirigent autonòmica han assegurat que els pagaments s'han realitzat conforme als tràmits establerts i que s'ha sol·licitat tant l'expedient acadèmic com tota la informació relativa. Així mateix, han demanat que es parle amb el personal i professors relacionats per aclarir al més prompte possible la informació.

No es preveu que la presidenta regional oferisca aquest mateix dimecres explicacions, sinó que esperarà el moment en el qual dispose de tota la documentació per fer-ho, han explicat. L'oposició ha convocat la premsa a l'Assemblea de Madrid a partir de les 11 hores.

colaboracio