Publicado 19/01/2022 14:31

Cinc dels hospitalitzats per l'incendi a Montcada reben l'alta i segueixen deu persones ingressades, tres greus

Un agent realitza fotografies de l'interior de la Residència de la Tercera Edat de Montcada on aquesta passada nit s'ha produït un incendi
Rober Solsona - Europa Press

   VALÈNCIA, 19 gen. (EUROPA PRESS) -

   Cinc de les persones ingressades per l'incendi declarat aquesta matinada en una residència d'ancians a Montcada (València) han rebut ja l'alta, mentre que continuen ingressades deu, tres d'elles greus, segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat emesa a les 14.00 hores.

   D'elles, tres romanen a l'Hospital General de València, una en el Doctor Peset, unes altres en l'Arnau --la resta han rebut l'alta-- dos en el Clínic que les han derivat a la Malva-rosa, una altra dos en La Fe i una a Manises.

   Un total de sis persones han mort en aquest incendi, que va provocar així mateix 17 ferits per cremades i intoxicació, dels quals 15 van ser hospitalitzats i d'ells cinc ja han rebut l'alta.

   Dels residents morts, cinc van morir a l'interior de la residència mentre que la sisena víctima mortal ho va fer en el centre hospitalari en la qual va ser evacuada. A més, va haver-hi altres dos atencions en el lloc del sinistre.