Publicado 03/03/2021 18:22CET

El cinema valencià busca inversors en l'European Film Market de la Berlinale

L'IVC promou l'audiovisual valenciana en la Berlinale
GVA

VALÈNCIA, 3 Mar. (EUROPA PRESS) -

Un total de 22 pel·lícules valencianes busquen inversors i compradors en el pavelló virtual de l'European Film Market (EFM) del Festival Internacional de Cinema de Berlín (Berlinale), que a causa de la crisi sanitària, s'anticipa a l'inici del propi festival, previst per al mes de juny, i celebra la seua primera edició de forma exclusivament 'online', de l'1 al 5 de març de 2021.

L'Institut Valencià de Cultura recolza la participació valenciana amb l'objectiu de donar suport a la seua presència "en aquest important fòrum cinematogràfic perquè les empreses audiovisuals valencianes puguen promocionar, trobar finançament o vendre les seues pel·lícules en el mercat internacional".

Les produccions participants han sigut arreplegades en un catàleg i un vídeo promocional que, amb el lema 'Films From València', serviran per a donar visibilitat a la indústria audiovisual valenciana i ampliar el seu horitzó en el mercat internacional.

El catàleg, publicat íntegrament en anglés per a complir amb l'objectiu d'internacionalització de la producció valenciana, comprèn tant la producció recent ja estrenada, com els projectes que estan en desenvolupament i que es poden beneficiar de l'aparador que suposa un mercat internacional de tant prestigi.

La Comunitat Valenciana participa sota el paraigua de l'ICEX i l'IVC. I compta amb una pàgina pròpia dins del mercat virtual des de la qual es pot accedir a la informació de les produccions valencianes proporcionada per productors.

colaboracio