Publicado 14/10/2021 13:38CET

El circuit Sonora comença la seua tercera edició a Peníscola amb Smoking Souls i Dani Miquel

Cartell de l'actuació de Smoking Souls
GENERALITAT VALENCIANA

   CASTELLÓ, 14 oct. (EUROPA PRESS) - -

   Sonora, el circuit de la música valenciana organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l'Institut Valencià de Cultura, comença aquest cap de setmana la seua tercera edició amb dos concerts al Palau de Congressos de Peníscola. El dissabte 16 d'octubre Smoking Souls, guanyadors del premi al millor disc de pop en els Premis Carles Santos 2020, donaran el tret d'eixida al circuit amb l'últim concert de la seua gira 'Translúcid'.

   L'endemà serà el torn de la música familiar, amb el concert de Dani Miquel, premi al millor disc de música per a famílies en els Premis Carles Santos 2020 i recentment guardonat amb la Distinció al Mèrit Cultural de la Generalitat. Dani Miquel estarà a Peníscola el diumenge 17 d'octubre, a les 18.00 hores, amb el seu últim lliure-disc, 'Desfem'.

   El Palau de Congressos de Peníscola encara acollirà dos concerts més de Sonora en aquest primer mes del circuit: Badlands el dia 30, i Pau Alabajos i Sierra Leona el 31 d'octubre.

   El circuit Sonora porta per tot el territori valencià als grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l'anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d'octubre a març: sota el lema 'La música et fa viatjar', presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

   Els artistes que formen part d'aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo'roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

   En aquesta edició, la imatge gràfica ha estat a càrrec de l'estudi Sud+Sud i l'espot del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web 'circuitsonora.com', en el qual també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.

Contador
colaboracio