Publicado 28/10/2021 14:21CET

El circuit Sonora porta a Peníscola a Pau Alabajos, Badlands i Sierra Leona

Cartell d'artistes que actuaran a Peníscola
GENERALITAT VALENCIANA

   CASTELLÓ, 28 oct. (EUROPA PRESS) - -

   Sonora, el circuit de la música valenciana organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l'Institut Valencià de Cultura (IVC), continua aquest cap de setmana amb els últims concerts d'aquesta edició que tenen lloc al Palau de Congressos de Peníscola, on se citaran Pau Alabajos, Badlands i Sierra Leona.

   El dissabte 30 d'octubre Badlands, guanyadors del premi a la millor cançó per 'Tornado' en els Premis Carles Santos 2020, desplegaran la seua proposta de 'country' i 'bluegrass' amb una potent posada en escena.

   L'endemà serà el torn d'un concert doble que reunirà la cançó d'autor i la intensitat del 'rock': el diumenge 31 d'octubre a les 19.30 hores estaran en el Palau de Congressos el conegut cantautor de Torrent, Pau Alabajos, que va ser finalista en els Premis Carles Santos 2020 amb el seu disc 'Les hores mortes', i el grup Sierra Leona, liderat per la cantant Ainoa Cabanes, que va ser finalista al millor disc de pop pel seu treball 'Cruzar un río'.

   Després de Peníscola, el circuit Sonora passarà per Bocairent, capital cultural valenciana 2021, on estarà tot el mes de novembre amb diferents concerts de tots els estils.

CIRCUIT SONORA

   El circuit Sonora porta, per tot el territori valencià als grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l'anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d'octubre a març: amb el lema 'La música et fa viatjar', presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

   Els artistes que formen part d'aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza y Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo'roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

   En aquesta edició, la imatge gràfica ha anat a càrrec de l'estudi Sud+Sud i l''espot' del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web 'circuitsonora.com', en el qual també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.

colaboracio