La Ciutat de les Arts negocia per a acollir l'exposició de Harry Potter

Exposició sobre Harry Potter a Madrid (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo
Actualizado 23/1/2019 17:10:39 CET

VALÈNCIA, 23 Ene. (EUROPA PRESS) -

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València està negociant per a poder acollir l'exposició 'Harry Potter: The Exhibition', que recrea la saga creada per J.K. Rowling i difon els "secrets del món màgic del xiquet mag més famós de la història".

Actualment, el complex d'oci valencià manté obertes les converses per a poder albergar la mostra, tot i que no hi ha encara res firmat. Hi ha un plec de condicions, avançat per Levante-EMV, per a l'adjudicació del servici d'explotació de l'exposició a les instal·lacions del Museu de les Ciències. El plec arreplega que la mostra s'inauguraria el pròxim mes d'abril i es podria visitar fins al juliol.

'Harry Potter: The Exhibition' ha recorregut diverses ciutats d'arreu del món --l'estrena mundial va ser a Chicago i ha rebut milions de visitants a localitzacions com Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio o París-- i a Espanya es va poder veure a Madrid, on, en més de 1.400 metres quadrats, va desplegar centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter.

La mostra, segons els seus impulsors, està concebuda com a
una "experiència màgica i interactiva" que trasllada l'espectador a Hogwarts.

Inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, com la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, aquests escenaris contenen milers d'objectes d'atrezo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

Es poden contemplar, a més, diversos elements interactius: els visitants podran entrar a l'àrea de Quidditch i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandràgora d'un test a la classe d'Herbología; i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i seure's en la seua gegantesca butaca.

Contador
colaboracio