Publicado 27/01/2021 18:41CET

El Clínic de València destina l'àrea del paritori a crítics però garanteix l'assistència ginecològica

Hospital Clínic de València
UV - Archivo

VALÈNCIA, 27 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'Hospital Clínic Universitari de València ha destinat l'àrea de paritori a l'atenció de pacients crítics per la tercera onada de la pandèmia. No obstant açò, ha llançat un missatge de tranquil·litat a les dones que requerisquen atenció obstètrica-ginecològica o que vagen a donar a llum en els pròxims dies ja que "l'assistència està garantida".

Sobre aquest tema, la direcció ha explicat, en un comunicat, que s'ha destinat l'àrea de paritori a l'atenció de pacients crítics a causa de la necessitat de guanyar espai per l'evolució de la pandèmia.

No obstant açò, ha destacat el centre té en marxa un protocol segur d'atenció a les dones i que garanteix l'assistència, tant d'aquest com dels nounats que ha sigut consensuat pels principals Servicis implicats, com són el Servici de Ginecologia i Obstetrícia i el Servici de Pediatria.

D'aquesta manera, els parts normals sense complicació s'estan derivant sense incidències a l'Hospital Quirón, a escassos 400 metres, i les cesàries urgents i emergents, així com complicacions o possibilitat que el nounat necessitara UCI neonatal, se segueixen duent a terme en l'Hospital Clínic amb totes les garanties, encara que les ubicacions hagen patit modificacions.

"El personal està bolcat que la situació en què ens trobem tinga la menor repercussió possible en l'assistència ginecològica i obstètrica. Agraïm l'esforç realitzat per tot l'equip de professionals", han postil·lat.

colaboracio