Publicado 23/09/2021 15:02CET

Colomer advoca per renovar el model "ranci i vell" de l'Imserso i insta el Govern al fet que ho revise

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, compareix a Les Corts.
I. CABALLER/CORTS

   VALÈNCIA, 23 set. (EUROPA PRESS) -

   El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, ha advocat per renovar el model "ranci i vell" de l'Imserso que existeix actualment per a apostar per un de "qualitat de serveis". Així, ha instat el Govern a revisar-ho i ha indicat que demanaran a l'executiu una taula de diàleg amb el sector sobre aquest tema.

   Així s'ha pronunciat el responsable de Turisme de la Generalitat en la seua compareixença davant la Comissió d'Indústria, Comerç i Turisme dels Corts d'aquest dijous, on ha remarcat que l'Imserso, en els últims anys, "ha descansat sobre les pèrdues i l'altruisme del sector".

   Colomer ha insistit que s'involucren els dos ministeris implicats en la pandèmia, encara que ha dit comprendre la dificultat de "fer coses noves en pandèmia", la qual cosa no és excusa. Així, ha considerat que a l'Imserso d'enguany s'arriba "tard" i quan comence, "serà amb uns preus que no són justs".

   De fet, ha insistit que els preus són "inviables". "L'inviable és insostenible i l'insostenible no pot durar", ha manifestat.

Contador
colaboracio