El Comité de Vaga de FGV rebutja la mediació del PP i li recorda que les majors retallades van ser amb els seus governs

Conductor FGV
FGV
Publicado 20/10/2017 19:09:25CET

VALÈNCIA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

El Comité de Vaga de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha rebutjat este divendres la mediació que li ha oferit el PP i ha recordat a este partit que les "majors retallades laborals i socials" en l'entitat es van produir durant els seus governs.

Este òrgan, integrat per UGT, CCOO, SIF i SCF --que representen al 80 per cent de la plantilla de FGV--, rebutja el "oferiment" realitzat este dijous pel portaveu adjunt del PP en les Corts Valencianes, Vicente Betoret, qui es va oferir a mediar "per a solucionar l'alta conflictivitat pel caos en Ferrocarrils".

"Les treballadores i treballadors de FGV no oblidem que les majors retallades laborals i socials, així com la quantitat d'ingressos incontrolats en la plantilla de caps i directius patits en els seus 30 anys d'història van ser realitzats durant governs del Partit Popular", assenyala el Comité de Vaga en un comunicat.

Esta representació afig que la direcció de FGV en aquella època "es va afanyar a aplicar, a sang i foc, els efectes més nocius de la reforma laboral, amb l'ERO realitzat que va suposar l'acomiadament de més de 300 treballadors i una baixada salarial del 10%, mesura acumulada al 5% que patim tots els empleats públics".

"La plantilla de FGV no necessita mediacions del PP. El que necessitem és que la direcció s'assega a negociar amb el Comité de Vaga", ha dit, i ha assenyalat que este dijous van traslladar a la direcció una proposta que aborda tots els motius del conflicte i estan a l'espera de ser citats una reunió per a solucionar-ho.

colaboracio