La competicions europees guardaran un minut de silenci en memòria d'Emiliano Sala

Emiliano sala
TWITTER
Publicado 12/2/2019 11:54:36CET

MADRID, 12 Feb. (EUROPA PRESS) -

La UEFA ha confirmat que es realitzarà un minut de silenci en els partits d'aquesta setmana de la Lliga de Campions i la Lliga Europa per a retre homenatge a la memòria d'Emiliano Sala, jugador argentí mort després que l'avió en el qual viatjava a Cardiff, el seu nou club, s'estavellara contra el mar en el Canal de la Manxa.

"En nom de tots en la UEFA, m'agradaria expressar les meues més sinceres condolences a la família i els éssers estimats d'Emiliano Sala per la seua pèrdua. Estic profundament trist pel fet que la seua vida haja sigut arrabassada tan cruelment a una edat tan primerenca, i demane als afeccionats de tot el continent que presenten els seus respectes a la seua memòria en els pròxims dies", va expressar el president de la UEFA, Aleksander Ceferin.

Els clubs que competisquen en els partits de competició de la UEFA aquesta setmana també tindran l'opció d'usar braçalets negres en memòria d'Emiliano Sala. El jove, de 28 anys, va morir després que l'avió en el qual viatjava a Cardiff, juntament amb el pilot David Ibbotson, s'estavellara contra el Canal de la Manxa el 21 de gener. El cos de Sala va ser identificat oficialment el 7 de febrer.

colaboracio