Complicacions a l'A-7 al seu pas per Godella en la primera vesprada del pont de la Constitució i Inmaculada

Archivo - Arxiu - Autovia A-3 durant l'operació eixida pel pont de Tots Sants, a 28 d'octubre de 2022, a Madrid (Espanya).
Alejandro Martínez Vélez - Europa Press - Archivo
Publicado: viernes, 2 diciembre 2022 18:27

   MADRID/VALÈNCIA, 2 Dic. (EUROPA PRESS) -

   Les complicacions a les carreteres per la densitat del trànsit i diversos sinistres vials continuen en la vesprada d'aquest divendres a l'inici del pont de la Constitució i la Inmaculada, per al qual estan previstos 13,5 milions de desplaçaments per carretera. Concretament, a la Comunitat Valenciana s'han registrat en l'A-7 al seu pas per Godella en direcció a Alacant.

   Segons ha informat el butlletí de la Direcció general de trànsit (DGT), arreplegat per Europa Press, entorn de les 17.30 hores, dos accidents a Madrid compliquen l'entrada a la capital: un en la M-607 a l'entorn d'El Goloso i un altre en la M-40, a l'altura de Coslada, en sentit A-2. A més, un altre sinistre s'ha registrat a Conca, en l'A-3 al seu pas per Tarancón en direcció València.

   Al marge d'aquests incidents, també hi ha dificultats en l'eixida de la capital per la A-4 a l'entorn de Pinto i A-42 al seu pas per Getafe per accidents ja resolts.

   A Barcelona, Trànsit destaca les complicacions en l'AP-7 a Barberà del Vallès i Sant Cugat del Vallès en sentit Tarragona; a València, en l'A-7 a Godella en direcció a Alacant; a Màlaga, en l'A-7 al seu pas per Nova Andalusia en direcció Cadis.

   Ja a Guipúscoa, l'AP-8 presenta dificultats a l'entorn d'Irun en direcció França; en Gran Canària, en la GC-1 al seu pas pel Goro en sentit nord; i a Tenerife, la TF-5 en La Laguna en direcció Tacoronte.

   Trànsit ha engegat aquest divendres 2 de desembre a les 15.00 hores i fins a la mitjanit del diumenge 11 de desembre el dispositiu especial amb motiu de les festivitats d'àmbit nacional de la Constitució i de la Inmaculada.

colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià