Compromís demana un curs de "bones maneres" per als diputats de PP i Vox

Els parlamentaris presos pel 'procés' s'acrediten en el Congrés i el Senat sota supervisió policial
Marta Fernández Jara - Europa Press
Publicado 21/5/2019 17:59:41CET

MADRID/VALÈNCIA, 21 May. (EUROPA PRESS) -

El diputat de Compromís, Joan Baldoví, ha demanat un curs de "bona educació, bones maneres i respecte" per a aquells membres del Congrés que "han perdut el nord" durant la sessió de constitució d'aquest dimarts, en referència a les protestes de Vox i PP, que han donat colps en els seus escons durant els acataments de la Constitució que han realitzat els independentistes amb fórmules que també han sigut qüestionades per Ciutadans.

"Anem a demanar-li a la presidenta que no permeta aquesta falta d'educació", ha declarat Baldoví als periodistes en els passadissos de la Cambra, on ha explicat que ell mateix ha patit les protestes d'"aquests intolerants" malgrat que el jurament de Compromís ha sigut "innocu". El diputat ha promès "defendre els interessos justs de les valencianes i dels valencians".

Els representants de Vox, als quals després s'han unit també membres del PP, han colpejat els seus escons per a evitar que s'escoltaren les paraules dels diputats independentistes d'ERC i Junts, entres els que estaven els quatre presos pel procés que han obtingut escó.

"Saben tocar el tambor molt bé i els podríem convidar a les pròximes 'tamborradas', perquè realment farien un paper esplèndid", ha bromejat, abans d'assenyalar que espera que l'ambient "enrarit" que s'ha viscut aquest dimarts "no es repetisca altres vegades".

Contador
colaboracio