Compromís demana al Govern que l'AP-7 siga gratuïta mentre dure la gota freda

Publicado 19/10/2018 11:14:01CET

VALÈNCIA, 19 Oct. (EUROPA PRESS) -

La diputada de Compromís per Castelló en el Congrés, Marta Sorlí, ha instat el Govern al fet que deixe circular de manera gratuïta tots els vehicles per l'AP-7 des d'Almenara fins a Vinaròs per a evitar la circulació per vies menys segures mentre dure la gota freda.

En un comunicat, ha assegurat que la mesura és "imprescindible i urgent" i ha recordat al ministre de Foment, Jose Luís Ábalos, que la gota freda ha provocat trams tallats en les carreteres CV-135, CV-148 i N-340, "sent aquesta última una de les carreteres més perilloses de l'estat en condicions normals".

"Necessitem que el Govern seguisca l'exemple de la Generalitat i pose tot el que estiga a la seua disposició per a garantir la seguretat de la ciutadania. No podem tolerar que l'empresa de Florentino faça el seu agost en situació d'emergència, tothom ha de poder circular de manera gratuïta per la carretera més preparada", ha indicat.

Compromís ha informat que la setmana vinent registrarà una proposició no de llei en el Congrés perquè en cas d'alerta roja aquesta mesura s'aplique instantàniament en qualsevol punt del territori espanyol.

colaboracio