Concentracions a València i altres ciutats de tota Espanya en protesta per la sentència a 'La Manada'

Manifestació 8M a Orense (Arxiu)
Europa Press - Archivo
Actualizado 26/4/2018 17:52:02 CET

MADRID/VALÈNCIA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

Col·lectius i associacions feministes han convocat per a aquest dijous nombroses concentracions enfront de les audiències provincials, ajuntaments i places de diferents ciutats i capitals de província de tota Espanya en protesta per la sentència a 'La Manada'.

A València, la protesta està prevista a les 19 hores enfront de l'Ajuntament i una hora més tard en la seu de la Delegació del Govern central, en el cèntric carrer Colón. També hi ha convocada una altra concentració a Alacant.

Les convocatòries estan sent difoses a través de les xarxes socials després de conéixer-se la fallada de l'Audiència de Navarra, que s'ha conegut aquest dijous i ha condemnat a nou anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual els cinc membres de 'La Manada' però els ha absolt del delicte d'agressió sexual i delicte contra la intimitat per violació grupal en els SanFermines de 2016.

Així, s'han convocat concentracions en ciutats de quasi totes les comunitats autònomes espanyoles, entre les 18 i les 21 hores i en diferents emplaçaments, per a protestar davant la decisió del jutge.

colaboracio