Condemnat a 7 anys de presó per violar una companya de treball durant la recollida d'oliva a Rosell (Castelló)

Publicado 31/7/2019 14:03:29CET
EUROPA PRESS/ARCHIVO

CASTELLÓ, 31 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a set anys de presó, per un delicte d'agressió sexual, un home que va violar la seua única companya de treball en la recollida de l'oliva en una partida rural de la localitat de Rosell, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els fets, segons declara provats la sentència, van ocórrer el 15 de maig de 2017, quan l'acusat va abordar la víctima i li va fer proposicions de tipus sexual. Ella li va preguntar "si estava boig" i li va demanar que la "deixara en pau", segons es relata en la resolució. Aleshores, l'home la va agarrar fortament dels braços i el pèl, alhora que l'amenaçava de mort, i la va forçar en l'interior de la furgoneta del treball.

Una vegada perpetrada la violació, la perjudicada va fingir que seguia treballant fins que va tindre l'agressor a prou distància, moment en què va pujar a la furgoneta, la va tancar des de dins i va fugir del lloc.

La sentència, contra la qual cap recurs, imposa també al condemnat deu anys de llibertat vigilada i diversos anys d'allunyament i prohibició de comunicació amb la víctima, a la qual haurà d'indemnitzar amb 30.000 euros per les lesions físiques i les seqüeles psicològiques patides a causa de la violació.

colaboracio