Publicado 27/10/2021 15:20CET

Condemnat a 9 anys de presó un vigilant d'una discoteca d'Alcossebre per deixar en estat vegetatiu a un client

Archivo - Arxiu - Audiència Provincial de Castelló
EUROPA PRESS/ARCHIVO

   CASTELLÓ, 27 oct. (EUROPA PRESS) - -

   La secció primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a 9 anys de presó a un vigilant de seguretat d'una discoteca d'Alcossebre (Castelló) per deixar en estat vegetatiu a un client de l'establiment.

   Així, la Sala condemna a l'acusat com a autor responsable d'un delicte de lesions agreujades, amb la concurrència de la circumstància agreujant de traïdoria, i estableix una indemnització en concepte de responsabilitat civil per a la víctima i els seus representants legals de més de 560.000 euros.

   La Sala dona com provat que el 20 de juliol de 2014 l'acusat, que es trobava a l'interior d'una discoteca d'Alcossebre (Castelló), on exercia, entre unes altres, funcions de seguretat, es va adonar d'una baralla que s'estava produint a l'interior del local.

   L'acusat va intervenir al costat d'altres dos treballadors per a separar a les persones que estaven participant en la baralla. En eixe moment, un dels contendents, en tractar d'escapolir-se i realitzar un moviment esquiu, va colpejar a l'acusat, la qual cosa va motivar que fora retingut immediatament pels dos companys del processat.

   Tots dos treballadors van conduir a aquesta persona cap a les escales d'eixida de la discoteca, moment en què l'acusat, sense mediar paraula i de manera sorprenent, li va donar una forta punyada a la cara, fet que va provocar que caiguera al terra desplomat una vegada va ser soltat pels empleats de la discoteca.

   Com a conseqüència d'aquesta agressió, la víctima va patir diverses lesions i li van quedar com a seqüeles un estat vegetatiu permanent i un perjuí estètic importantíssim.

colaboracio