Publicado 14/05/2021 11:51CET

Confirmada la presència de la soca índia en un dels bucs retinguts en el Port de València

Port de València
PUERTO DE VALÈNCIA

   VALÈNCIA, 14 maig (EUROPA PRESS) -

   Sanitat Exterior ha confirmat la presència de la soca índia en el buc 'Skiathos I', de la naviliera Marfret, retingut en el Port de València, encara que no s'ha precisat quants dels mariners estan afectats per ella, mentre que s'ha trobat la soca britànica en el segon vaixell paralitzat, el 'Maersk UTAH', de la companyia Maersk.

   Així, ho han confirmat fonts de Delegació de Govern a Europa Press, que han aclarit que aquesta detecció no implica que tots els casos positius detectats en cada buc corresponguen a la mateixa soca.

   En total, en el 'Skiathos I' hi ha set tripulants contagiats i en el 'Maersk UTAH' s'han elevat a nou després de confirmar-se ahir altres tres afectats.

   Dos dels tripulants, dels quals no s'ha especificat de quin vaixell, han hagut de ser hospitalitzats en un centre privat encara que evolucionen favorablement. La resta de positius, que són asimptomàtics, estan guardant confinament dins de les seues cabines, segons les mateixes fonts.

   Els bucs procedien d'Algesires i de Barcelona i van atracar l'1 de maig en els Molls de Creuers 2 i 3, situats tots dos en l'interior de l'Ampliació Nord del Port de València.

   El recinte va oferir atracar a tots dos bucs en aigües segures interiors i apartades de l'activitat comercial, una proposta que va ser acceptada per Sanitat Exterior i per les pròpies navilieres per a poder atendre amb major facilitat a les persones infectades.

Contador
colaboracio