El Consell Rector de la CVMC aprova els comptes de la corporació i d'À Punt del 2018

Publicado 31/7/2019 14:15:13CET
CVMC - Archivo

VALÈNCIA, 31 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), reunit aquest dimecres al matí en el Centre de Producció de Programes de Burjassot, ha aprovat els comptes de la CVMC i de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) corresponents a l'any 2018.

La Generalitat va aprovar per a l'any passat un pressupost total de 55 milions d'euros per a la CVMC i la SAMC. Ara els informes d'auditoria de la Intervenció General indiquen que els comptes tant de la CVMC com de la SAMC "expressen en tots els aspectes significatius la imatge fidel del patrimoni i la situació financera de l'entitat", ha indicat la CVMC en un comunicat.

Els comptes anuals de la SAMC, una vegada aprovades pel Consell Rector, es depositaran en el Registre Mercantil, segons marca la Llei de societats de capital.

D'altra banda, el Consell Rector ha aprovat també la constitució d'un fons de reserva equivalent al 10% del pressupost total de la CVMC i la SAMC, és a dir, per un import màxim de 5,5 milions d'euros.

La constitució d'un fons de reserva està previst en la Llei 6/2016, de 15 de juliol, del Servici Públic de Radiodifusió i Televisió d'Àmbit Autonòmic, de Titularitat de la Generalitat.

colaboracio