Publicado 20/01/2021 18:12CET

El conseller de Salut de Múrcia presenta la seua renúncia després de la seua polèmica vacunació

El conseller de Salut, Manuel Villegas, intervé durant una roda de premsa en la qual ha negat que vaja a dimitir per vacunar-se de Covid-19 tant ell com a funcionaris i alts càrrecs de la Conselleria i del Servici Murcià de Salut (SMS)
Iván Urquizar - Europa Press

MÚRCIA, 20 Ene. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Salut de la Regió de Múrcia, Manuel Villegas, ha presentat aquest dimecres la seua renúncia després de la polèmica suscitada per la seua vacunació contra la Covid-19.

Així ho ha anunciat el president del Govern regional, Fernando López Miras, en una declaració institucional que ha llegit aquest dimecres en el Palacio de San Esteban, seu de l'Executiu autonòmic.

Aquesta decisió ha sigut acordada un dia després de divulgar-se que Villegas s'havia vacunat juntament amb altres funcionaris i alts càrrecs de la Conselleria i del Servici Murcià de Salut (SMS).

A les 19.00 hores d'aquest mateix dimecres, López Miras té previst mantindre una reunió amb la portaveu del seu Executiu de coalició i també coordinadora autonòmica de Ciutadans, Ana Martínez Vidal.

Cal recordar que Martínez Vidal ha assegurat que en la formació taronja no es contemplava un altre escenari que no siguera la dimissió de Villegas, o la seua destitució del càrrec per part del president del Govern regional en relació a la vacunació d'aquest i d'altres funcionaris de la Conselleria de Salut.

colaboracio