Publicado 26/09/2022 18:45

El Consorci de Museus obri convocatòria per al seu laboratori d'escena urbana CCCC Escena Lab

El Consorci de Museus obri convocatòria per al seu propi laboratori d'escena urbana, 'CCCC Escena Lab'
GVA

   VALÈNCIA, 26 Sep. (EUROPA PRESS) -

   El Consorci de Museus i el Centre del Carme Cultura Contemporània han presentat 'CCCC Escena Lab', un laboratori d'escena urbana per a la creació i el desenvolupament culturals, que té com a objectiu "fusionar l'art escènic i la cultura urbana".

   De la mà de l'Associació Cultural Companyia Escènica Urbana, encapçalada per Sheila Olivera i Raúl Navarro, el Consorci de Museus i el Centre del Carme han creat un programa propi de set mesos de durada que es desenvoluparà entre octubre de 2022 i maig de 2023, celebrant jornades de treball setmanals i presencials en el CCCC. En el desenvolupament del projecte també està involucrat LorenD, productor i DJ de hiphop valencià.

   'CCCC Escena Lab' està dirigit el món del hiphop, i especialment de les disciplines del rap, la producció musical, composició, escriptura i ball, i compta amb un programa creatiu en el qual participaran els 15 intèrprets seleccionats en aquesta convocatòria oberta, per a versionar i reinterpretar el clàssic de Shakespeare 'Romeo y Julieta' amb l'objectiu de fer créixer la proposta dramatúrgica i musical mitjançant la seua manera d'expressió, llenguatge i la seua visió de l'art.

   La convocatòria per a presentar sol·licituds està oberta fins al pròxim 5 d'octubre, data en la qual un grup d'experts integrat pel director del CMCV i del CCCC, José Luis Pérez Pont; els artistes Tesa i LorenD i els directors del projecte 'CCCC Escena', Raúl Navarro i Sheila Olivera, triaran 20 persones en aquesta primera etapa de la convocatòria.

   Entre les 20 persones seleccionades es realitzarà una sèrie d'entrevistes els dies 10, 11, 12, 13 i 14 d'octubre en la qual se'ls comunicarà la dinàmica del projecte, es posaran en comú dubtes i inquietuds i es compartiran necessitats mútues i compromisos. Una vegada passada aquesta primera fase del projecte, s'escolliran a 15 participants que conformaran l'equip final del projecte.

   Els grups de treball final estaran formats per perfils variats i equilibrats on es valorarà la qualitat artística i la involucración per part dels sol·licitants.