Consum redueix el 18% de sucre, sal i greixos dels productes de la seua marca pròpia

Consum redux 502 tones de sucre, sal i greixos
CONSUM
Publicado: jueves, 25 febrero 2021 14:42

VALNCIA, 25 Feb. (EUROPA PRESS) -

Consum ha redut 502 tones en total de sucre, sal i greixos saturats en els productes de marca prpia, la qual cosa suposa rebaixar més d'un 18% la presncia d'aquests tres components.

Així ho ha indicat la cooperativa en un comunicat, on han assenyalat que amb a, "compleixen el seu compromís amb l'Estratgia NAOS", en reformular "aliments i begudes".

Per a aconseguir eixa reducció, Consum ha realitzat actuacions sobre 22 famílies d'aliments: concretament, 288 actuacions en 206 productes, en els quals ha eliminat 352 tones de sucre en 15 famílies d'aliments, ha redut 12 tones de sal en 11 famílies i ha disminut 138 tones de greixos saturats en 10 famílies d'aliments.

Entre eixos aliments, es troben els aperitius salats, les begudes refrescants, la brioixeria, els cereals, les cremes de verdures, les galetes, els gelats, els nctars de fruites, els lctics o el pa, entre uns altres.

Com a exemples d'aquestes actuacions, Consum destaca la reducció de 87 tones de sucre en la família de iogurts, 81 en les de refrescs o 23 en els cereals. També han redut 26 tones els greixos saturats en les galetes i 14 en les infantils. En la brioixeria, aquesta reducció és de 17 tones. Pel que fa a la família d'aperitius, la disminució de greixos saturats ha arribat a les 42 tones.

Respecte a la reducció de sal, les salsitxes de Frankfurt compten ara amb 2,5 tones menys i les crelles fregides amb 1,2 tones menys, entre uns altres.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià