Consum vendrà només taronges i mandarines amb IGP en Comunitat Valenciana, Catalunya i Múrcia

Cítrics amb IGP en Consum
CONSUM
Publicado: lunes, 28 noviembre 2022 18:36

    VALÈNCIA, 28 Nov. (EUROPA PRESS) -

   Consum dona suport als citricultores locals venent únicament taronges i mandarines amb segell de qualitat Identificació Geogràfica Protegida (IGP) 'Cítricos Valencianos' en tots els supermercats de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Regió de Múrcia des de finals de novembre fins a finals d'abril.

   La cooperativa comprarà unes 6.000 tones de taronges i mandarines valencianes amb aquest segell de qualitat en la campanya 2022-23, xifra que suposa un 10% més respecte a la campanya anterior, informa en un comunicat.

   D'aquesta manera renova el seu acord amb la IGP valenciana, amb l'aposta per productes locals i de proximitat durant la temporada citrícola nacional i amb el respatler als citricultors autòctons.

   En concret, Consum comercialitzarà les taronges Navelina, Navel, Navelate i finalitzarà la campanya amb Valencias i les mandarines Orogros, Oronules, Clemenules, Clemenvillas, Nadorcot, Tango, Ortanique i Orri, varietats que ofereix als seus clients durant els mesos que dura la campanya valenciana.

   La IGP Cítricos Valencianos és l'entitat que certifica les taronges, mandarines i llimons que es conreen a la Comunitat i complixen amb uns estrictes requisits d'origen i qualitat. El Consell Regulador realitza rigorosos controls, tant en camp com en magatzems de condicionament i envasament, per a garantir la qualitat dels cítrics, sobretot quant a maduresa i dulzor del producte.