Publicado 14/06/2021 18:40CET

Controlat un incendi després de calcinar una nau d'una empresa de vivers en Sant Antoni de Benaixeve (València)

Bombers sufoquen un incendi en una empresa de vivers de Sant Antoni de Benaixeve (València)
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS DE VALENCIA

   VALÈNCIA, 14 juny (EUROPA PRESS) -

   Efectius de bombers treballen en l'extinció d'un incendi que afecta a una empresa de vivers de la localitat de Sant Antoni de Benaixeve (València) i a una zona de vegetació propera a la carretera CV-35. El foc ha calcinat completament una de les tres naus de vivers i ha obligat a activar la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals (PEIF).

   En el lloc treballen cinc dotacions de bombers del Consorci, dos unitats de bombers forestals, dos autobombes, un coordinador forestal, un agent mediambiental i un mig aeri de la Generalitat i brigades de la Diputació de València. L'helicòpter s'ha retirat poc abans de les 16.00 hores.

   L'avís s'ha rebut a les 14.29 hores, segons han informat el Consorci Provincial de Bombers i el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat. El foc, que ha sigut donat per controlat sobre les 17.00 hores, ha afectat de forma "greu" als vivers d'aquesta empresa, a més d'una zona de vegetació propera a les instal·lacions.

   En concret, de les tres naus de vivers existents, el foc ha destruït per complet una d'elles, la segona s'ha vist afectada en menor mesura i una tercera s'ha salvat de les flames, han indicat les mateixes fonts.

   El foc ha obligat a activar el nivell 1 d'alerta del PEIF, que es decreta quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument a béns forestals o afectar lleument a la població i béns de naturalesa no forestal, para l'extinció de la qual pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.

577487.1.260.149.20210614184051
Vídeo de la noticia
colaboracio